Daikin

Köp en Daikin värmepump med installation och service utförd av ett proffs!

Vi är auktoriserade återförsäljare för och installatörer av Daikins breda sortiment av värmepumpar. I sortimentet ingår luft-luft värmepumpar, luft-vatten värmepumpar och bergvärmepumpar. Vi erbjuder totalentreprenad. Vårt arbetsområde täcker Höglandet.

Vi erbjuder totalentreprenad, vilket innebär att vi tar ett helhetsansvar för din installation. Vi börjar gärna med att besöka dig (kostnadsfritt och utan förpliktelser för dig). Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dina behov av värme och komfortkyla. Vid köp tar våra duktiga tekniker hand om installation och driftsättning. Efter installationen går vi tillsammans igenom hur din anläggning fungerar och hur du bäst tar hand om den. Självklart erbjuder vi regelbunden service för att maximera livslängden på din värmepump. Vi säljer till både företag och privatpersoner.

Daikin ligger i framkanten, när det gäller värmepumputveckling. Med ett starkt fokus på innovation och lokala marknader, erbjuder Daikin utmärkta värmepumpar, som verkligen passar i Norden.

Vi erbjuder hela Daikins sortiment. Välkommen att kontakta oss redan idag.